Mesterskapet i Formel 1

Sidorna är det första mesterskapet i formel 1 som genomfördes 1950, och har arrangerat världsmästerskap varje år i olika platser över hela världen. Detta regnes som den ypperste klassen inom motorsport, och samler människor från hela världen i sin fascination för hög fart, action, ingeniørkunst och presisjon.

Oppleve lyden av kraftige motorer

Tusener av människor reiser jorden runt för att uppleva lyden av kraftig motorist, lukten av svidd gummi och synet av en racerbil som fyker forbi i 370 km / t. Som så mycket annat är Formel 1 mycket bättre i virkeligheten. Hur går din reise neste år? Australien, Vietnam, Frankrike, Monaco, Singapore eller kanske Mexiko? Les mer om motorreiser ved å følge denne lenken.

Verden rundt med Formel 1

Även om Formel 1 ser extremt bra ut på storskjerm, så det är tvill om detta spännande motorsporten tross alt gör seg aller best i virkeligheten. Har du inte möjlighet att resa, kan du få följa med i sirkuset hem i din egen stue. Du kan till exempel henge med i svensk med att se på den snabbaste sporten i Viasat Sport. Som tillskuer kan du observera den professionella formeln 1-kjörra rasa runt på arbetsplatser i det förutgående tempoet, antingen du har fysisk för att gå till staden eller sitta på ett bra hem i din egen soffa.

Den ekte Formel 1-opplevelsen

Den autentiska Formel 1-upplevelsen kan vara den bästa erfarenheten att dra på en motorreise till en Formel 1-løp där som helst i världen. Det finns många webbplatser som är avsedda för att ge dig information om denna motorsport, och större nyhetsaktörer som till exempel BBC kan ge dig all information du behöver om resultat och arrangemang. Ønsker du att uppleva lukten av svensk gummi och publikums ekstatiska jubel, kan du enkelt hitta ut när och där nästa löpa går av stabelen. Det finns många destinationer att välja mellan, antingen att föredragaren ska hålla dig i Europa, eller heller inte vill ha mer exotiska resmål som Bahrain eller Shanghai.